Investitor

Vizija Grupacije LAWA je postavljanje novih standarda u oblasti visokogradnje, razvoja turističkih i logističkih centara, modernih poslovnih i stambenih kompleksa.

Polazeći od stava da kvalitet nema alternativu, trudimo se da klijentu obezbedimo što manja finansijska ulaganja. Bićemo pouzdan partner posvećen ciljevima naših klijenata.

Razvijamo projekte različitih tipova, obima, složenosti i rokova, ali jedna karakteristika uvek ostaje zajednička: sposobnost da slušamo, razumemo zahteve i potrebe klijenata i da kao tim osmislimo projekat.

Naš fokus su zadovoljni klijenti, sa kojima želimo da ostvarimo uspešnu dugoročnu saradnju i kvalitetne odnose.

East Point Vračar novogradnja

Dizajn zgrade

Nova zgrada se sastoji od tri podzemna nivoa parkinga, sa ukupno 56 parking mesta, dva lokala predviđena za poslovanje u prizemlju, ukupne površine više od 300 m2 kao i 39 stambenih jedinica.

Glavna karakteristika objekta je izlaz na čak tri ulična fronta, što omogućava sagledavanje ove rezidencije u svoj svojoj raskoši.

Odlike East Point rezidencije su stambene jedinice sa impresivnim krovnim terasama, prostrani dupleksi sa ogromnim staklenim površinama koje gledaju na grad i kvalitetno organizovani stanovi koji se nalaze na elegantno uređenom skveru u mirnom Vračarskom kraju.

Prizemlje je rezervisano za komercijalne prostore, kao što su kancelarije i prodavnice. Eksterijer objekta je formiran sa dominantnim horizontalama, sive nijanse, dok je sam objekat u nežnoj boji peska. Akcenti na fasadi su postignuti vertikalnim talpama u boji i teksturi drveta.

East Point - Vračar je reprezentativni rezidencijalni objekat koji postavlja novi standard za stil života u Beogradu.

Ulazni hol

Pristup objektu je iz ulice Tome Maksimovića. Elegantan dizajn i suptilne linije su odlika zajedničkih, komunikacionih prostora.

Nijanse bež i sive se ritmično smenjuju, od ulaznog hola do hodnika, povremeno se akcentuju kontrasnim crnim detaljima, kao što je linijski postavljen kameni detalj na podu.

Ambijentalna rasveta doprinosi doživljaju otmenosti enterijera ove vračarske rezidencije.

East Point Vračar novogradnja
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.