Fasadna stolarija i bravarija

Vrhunska zvučna i termo izolacija će biti postignuta ugradnjom najkvalitetnijih klima i fono blokova velikih formata i tvrdo presovanom mineralnom vunom. Osnovni konstruktivni sistem su armirano – betonski stubovi i ploče.

Fasadna stolarija je od aluminijumskih profila sa termo prekidom, troslojnim izolacionim nisko emisionim staklom, aluminijumskim roletnama sa električnim upravljanjem i predviđenim prostorom za dodavanje komarnika.

Predviđeno je da ograde terasa budu od kaljenog stakla u podnom nosaču bez rukohvata.

Parter je popločan čvrstom završnom obradom koja može da izdrži kolski saobraćaj.

Svi materijali su postojani i zahvalni za održavanje, što je važno kako bi zgrada zadržala svež izgled i nakon više godina.

Posebna pažnja je posvećena odabiru materijala i elemenata koje implementiramo u vaše buduće domove.

Fasadna stolarija i bravarija
Keramika

Keramika, parket i smart sistem

Vrhunska italijanska granitna keramika i mermer su u zajedničkim prostorijama, ulaznom holu, hodnicima i stepeništu.

Ulazna vrata su sigurnosna, protiv provalna, proizvođača Bosal. Unutar stambenih jedinica su puna vrata od duplog medijapana, punjena izolacionim slojem, u beloj boji.

Grejanje je centralno sa priključkom na gradsku toplanu, sa kalorimetrima po utrošku za svaku stambenu jedinicu. Klimatizacija je multi split sistem, sa jednom spoljašnjom i više unutrašnjih jedinica, proizvođača LG / Mitsubishi.

U svakom stanu postoji Smart Home sistem.

Podovi su urađeni od hrastovog parketa prve klase velikih formata.

Italijanska granitna keramika prve klase velikog formata je u kupatilima i kuhinji, a na terasama je protivklizna granitna italijanska keramika. Sanitarije su vrhunkog kvaliteta, tipa Villeroy & Boch / Catalano, a baterije u kupatilima tipa Hansgrohe.

Keramika
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.